2 veckor till VM

Det börjar dra ihop sig nu. Men samtidigt känner jag också att kroppen börjar komma igång styrkemässigt. Ligger tyvärr fortfarande efter vart jag har vellat stå men så är det…
Det var segare än jag trodde att öka styrkan och snabbheten under minus energi intag. Tog nästan 3-4 veckor för kroppen att svara.

Även rörlighetsmässigt var jag långt efter min triathlon period. Det måste jag fixa till nästa gång, att stretcha mer efter mina långs cykelpass. 

Har kört 4 lyftarpass per vecka och det känns kan jag lova. Tränar inte Jusst nu som jag lär… det är mycket adrenalin för att väcka systemet. Försöker ändå vara smart att inte riska något. Känns det inte bra så kör jag inte Jusst den grejen. 


Men det händer ändå saker som man inte räknar med. Härom dagen höll jag bryta handlederna under en sittvändning. Hade en glatt tröja för att hålla värmen. Men då istället gled stången ner från axel hyllan och hade inte en chans att rätta till det innan armbågen dundrade in i knäet. Han precis få ut knäna och då istället fick jag en lätt sträckning på insidan. 

Så är det hela tiden när man ligger på gränsen. Och ni ser på några av mina uppdateringar att det är inte altid man lyckas. 


Nu är det all in, bara 5 pass kvar till VM podiet.