Fitnessveckan 11


Då har man varit hemma drygt en vecka från vår 11e Fitnessvecka. Och som altid efter varje resa säger man ”det var den bästa” vi har gjort.

Det är priviligerad även för oss coacher att arrangera träningsresor i princip enbart för ”super” motiverade individer. Det blir det när vi har dessa ”nischade” resorna, typ denna med fitness inriktning. Alla individer bara suger åt sig all kunskap, tips och inspiration vi coacher vill/försöker förmedla. 

Veckan är extremt packat med en massa träning och föredrag. Det blir inte mindre än 4-5h träningstid och 2h teori. Men alla hinner även sola under våra 2h långa siesta tid. 

Veckans arbetsmängd resulterar i många ömmande kroppar fast glädjen är ändå gränslös. Alla kämpar och försöker ändå hålla upp en positiv attityd. Skit kul!!!

Jag vill tacka alla deltagare för en grym vecka. Ni ska vara stolta det ni har klarat av. 

Vill också tacka mitt fantastiska coachteam. Heléne Ahlson  och Max Hymnelius. Stor ära att jobba ihop med er. 

Tack även till vår huvudsponsor Better Bodies samt SmartShakes, He fitness, tidningen Body och proteingodiset Pandy.

Och till sist men inte minst till våra sammarbetsparts Aerobicweekends och Apollo som fixar och trixar med många saker åt oss bakom kulisserna.

Ni som vill åka med på en Fitnessvecka, kan jag säga att den blir an slutet av augusti/början av september 2017. Exakt datum kommer under hösten. 

Följ oss på fitnessveckans FB grupp så får du veta snabbt nästa tillfälle. 

Här nedan valde jag ut ett gäng bilder från mina favisar under veckan. 


Vi hörs snart

Gyula