Ny period med mycket löpning

I helgen drog jag igång första perioden mot Ironman 2017. Har ju en ganska lång tid på mig men samtidigt har jag också lite annat för mig under tiden också.  I lördags blev det en löprunda på 44min…

Inriktning de 4a nästkommande åren

Ska träna efter två huvudinriktningar framöver. Det ena är uthållighet och den andra är tyngdlyftning. En mycket passande kombo…. Men detta för att jag måste helt klart öka min uthållighet och gå ner minst 2-3kg i muskelmassa samtidigt INTE tappa min funktionella styrka. 
Styrke mässigt behöver jag inte bli starkare men behålla det jag har. I minst 20år framåt vill jag ta mina 220kg i tyngdlyftning, 100 i ryck och 120 i stött. Samtidigt alltid kunna jogga milen under 50min och crawla 2000m under också 50min.
Första delmål

Fram till jul ska jag springa milen under 50 och simma 2000 under 55. 

Ska springa ett långpass under helgen och en 20minutrare på band under veckan. Simning kan bli bara en gång i veckan och ska försöka cykla mellan hemmet och jobbet 2-3 sträckor i veckan. 

  
Styrka blir det 3pass i veckan innehållande lyftning och flås. På måndagar har jag mina tunga lyftdagar där jag också ska köra tunga böj. 

  
Blir mycket sånt här… en typisk atletrotation. 20 boxhopp med 10+10 Bulgarian brottningssvingar i 5varv under 10min

Vi tuggar vidare!!!