Diet start

Då drar vi igång bloggen igen då 😃. Lite då och då ska jag väll kunna skriva något.

14 april är det SM i kettlebells och ska försöka vara med. Definitivt bestämmer jag mig slutet av mars. Det beror mer på att jag måste kunna prestera bra på tävling och inte bara haka på.

Jag har ju haft lite knästrul ett tag och dessutom har någon jävla kronisk bihålls skit som inte vill släppa. Det gör att jag kan inte träna allt och på nivå jag skulle vilja. Tävlingen är dessutom bara 6 veckor bort o v ligger efter ordentligt med dessa klot.

Om jag är med kommer i såfall ställa upp i KB snatch. På tävlingen gäller att göra mest antal snatchar under max tiden 10minuter. Man får inte vila och bytta hand endast en gång. Precis som ni tänker är detta ingen skönspel utan en riktig gristävling där deg krävs förutom bra fysik en jävla pannben.

Målet är att göra drömgränsen 200reps med 24kg eller 100reps med 32an. Har bara gjort en tävling innan för en massa år sedan då jag gjorde 129reps med 24an. Sedan på träning ett par år sedan låg jag kring 200reps med 20kg och 160 med 24an. Men detta var ca 5 år sedan.

Idag är jag mycket bättre tränad i kroppen fast saknar den nischade motoriken och uthålligheten för dessa snatchar. Men det känns faktiskt att jag kan fixa det. Nu ligger jag på 120reps med 24an och 60med 32an.

Det gäller också att komma in i viktklassen som är då minus 95. Ska börja idag med att plocka 1kg per vecka.

Nu gäller det bara följa planen vecka för vecka 👊