Aktuellt

Sista-minuten julklapp

Önskar er en riktig god jul med några sista minuten julerbjudande. 50% rabatt på utvalda tjänster och produkter fram till och med julafton.

2. Webboken ”Atletträning för alla”
Köp webboken Atletträning för alla, endast 399kr (ord 795kr)

Köp boken här >>

2. PT online paket!
PT online 12veckors paket med start 6 januari för endast 1795kr (ord 3595kr) Finns endast 10st paket och först till kvarn.
Läs mer om tjänsten under min hemsida gyula.se och PT online.

3. Personlig/par träning
3timmars personlig/par träningspaket för endast 1350kr (ord 2685kr) Finns endast 10st paket och först till kvarn.
Läs mer om tjänsten under min hemsida gyula.se och PT.

Du kan köpa tjänsterna genom att maila till gyula@gyula.se. Skriv vad du önskar samt ditt namn och mobilnummer. Därefter swishar du beloppet till – 123 570 6833 (elithälsan ab)

När det gäller webboken följer du enbart länken.

God jul!

Ny arbetsplats!

Från och med årsskiftet kommer jag byta arbetsplats. Platsen/platserna är ännu inte bekräftade, men jag kommer att kunna erbjuda samma utbud som idag, vilket innebär allt från motion/hälsa -till mer avancerad funktionell träning som t.ex. atletträning, crossfit och tyngdlyftning. De nya adresserna presenteras inom kort.

Utökad klientverksamhet

Under de tre senaste året har jag arbetat mindre med klienter för att kunna förverkliga en av mina drömmar, att skriva en bok med tillhörande filmkanal. Detta jätteprojekt börjar sakta glida i hamn och jag kommer utöka min klientverksamhet. 

Om du själv eller om du känner någon som behöver hjälp, hör av dig! Det enda krav jag har är att du/ni inte BARA vill må bra eller bara träna för att fungera till vardags. För det ändamålet finns det många andra duktiga PTs. 

MEN om du vill mer än bara må bra, om du vill bli vältränad på riktigt och kanske t.o.m bli en MULTIATLET, är du hjärtligt välkommen. 

För att nå dit bör du träna minst 3 pass i veckan (inte nödvändigtvis alla hos mig) och ha en tydlig målsättning. Vi tar fram en gemensam plan och ett program. Jag coachar dig hela vägen. 

På min hemsida gyula.se och under PT sidan kan du läsa mer om mina tjänster som PT, coachning live eller online. Och visste du att jag har samma pris även om ni är två? 

Förfrågan via mail på gyula@gyula.se

Välkomna!

Kent 63år som satsar på att bli en starkare skidåkare.

Atletträning i PT grupp (max 6 pers)

Med start måndagen den 14e oktober blir det dags att dra igång mina Atletklasser på Crossfit Atum. Klasserna är upp till 6 personer och bygger på träning efter min bok och Element 5 träning. Funktionell träning av de 5 fyselementen via varierade intensitetsnivåer. Alla pass börjar med teknikträning som följs av power och stabilitetsstyrketräning och avslutas alltid med en intensivblock. Alla jobbar efter sina egna nivåer och vikter. Ett pass är 75 minuter.

– måndagar 19-20,15
– onsdagar 18-19,15
– fredagar 15-16,15

1 pass – 300 kr per person
10 pass kort – 2500 kr per person
Samma pris oavsett antalet deltagare på klassen.
Anmälan endast på sms 0735-345949 senast dagen innan.
Först till kvarn. Du kan alltid checka av om det finns plats via ett sms.

Entréavgift till Atum Crossfit tillkommer. 150 kr/gång eller köp av medlemskort. 

BEACH 2020
LIVE ELLER ONLINE

Måndagen den 23 september startar Beach 2020 coachingsprogram. Programmet består av 3st 12 veckors perioder. Varje period startar med individuell kartläggning, målformulering. Utifrån det får alla deltagare följa sitt individanpassade träningsprogram och kostrekommendationer. Programmet finns som Online samt Live Coachning. Live Coachingen ingår även PT-pass på Crossfit Atum. 

Period 1 startar är 23/9 -15/12, period 2 15/1- 7/4 och period 3 8/4-28/6. Varje period har sin specifika inriktning. I basutförandet är Period 1 komma igång och basträning. Period 2 är inriktad på styrka och volym och period 3 att komma i form. Du behöver inte på förhand boka upp alla tre perioder utan kan köra en period i taget. 

Följande upplägg kan du välja mellan

 1. Att klara av ett bestämt mål
 2. Kom i ditt livs bästa form
 3. Bli en FörstastegsAtlet
 4. Bli en Atlet eller Öka din Atletnivå

Följande två paket kan du att välja mellan

”Live Coachings” för en period 7 995kr och innehåller:

 • 90 min testträning inkl. individuell kartläggning och målformulering
 • 1st 12veckors individ- och målbildsanpassat träningsprogram med kostrekommendationer
 • 6h PT -träning under programmets gång. De första 3 gångerna i tät följd för bl.a.programgenomgång, rörelseinlärning, mm. Resterande tre pass fördelas under programmets gång.
 • 30 min konsultationstid via telefon eller epost. Här ingår även eventuell programförändring. 

”Online Coaching” för en period 3 595kr och innehåller:

 • 30 min telefonkontakt för genomgång av test och målformulering som kunden utför själv efter instruktioner
 • 1st 12 veckors individ och målbildsanpassat träningsprogram med kostrekommendationer 
 • 2 timmars konsultation via telefon och epost. Första timmen för programgenomgång. Resterande 60min under programmets gång.

I Live coachingen ingår inte inträde på gymmet. Om du inte redan har ett träningskort tillkommer en inträdesavgift på 150kr/gång. Avbokning 24 timmar innan passets start, debiteras. Alla priser inklusive 6%moms

ANMÄLAN

Anmäl dig via epost till gyula@gyula.se. Skriv Beach 2020 och berätta lite kort om dina mål och skicka även med ditt telenummer. Därefter skickar jag alla övriga uppgifter till dig via mail. För tillfället har jag 5 platser kvar.