Upps… det svänger…

Dag 4av 6… och det bara small till uppåt med 6 hekto till 95,4!!!! Trodde skulle ligga 4hekto under kring 94,4 och vara på banan och inte behöva stressa sista dagen med en massa cardio. Men där fick jag…   
Kroppen är otrolig. Kände mig trygg och åt lite lite mer kollisar och lite mer vätska. Nu snackar jag bara om ca 70-80g och pang. Kroppen suger upp allt när den får chansen. Så nu får vi ta till reservplanet. 

Träningen

Det var dags att dra ner på flås/förbränningspassen för att spara bentryck till tävlingen. Därför var det planerat att bara köra en timme uppdelat på lite lättare lyftning och stötteknik och 30min lättare cardio. 

  Körde frivändningar och split jerk stege upp till 80kg. 

  10×3 explosiva boxhopp på 90cm. Helt klart så känns det fortfarande bra i kroppen. Känner mig jätte explosiv fast man är konstant hungrig. 

Cardio 30min utan att pulsen fick gå över 85%av max 

50 kcal crossmaskin och 10boxhopp på 70cm. Han med 8 varv. 

  
Deffen är inget fel på. I drömmen tänker jag på en riktig fuling. På lördag går ju min tyngdlyftning och på söndag Mens Physique i solnahallen … Tänk att få medalj på båda!!! Det har garanterat ingen gjort förut under en sådan tidsintervall. 

Jaja… drömma är ju gratis. 

  Som sagt, reserv plan…. gårdagens middag

  Som sagt, lite mer vätska…. kunde inte hålla mig och öpnade min goe flaska…

Vi tuggar vidare….