Stora förändringar G!!!

Det är nämligen flytt på gång!!!! Efter 20år som ett av klanledarna på hälsingegatan och DeltaGym är det dags för att gå med i en ny klan och etablera sig på en ny adress. 

Från och med 4 januari kommer ni hitta mig på w gatan (Stadshagen) och inte mindre än på Crossfit Atum!!!

  

När jag blev tillfrågad av min super atletvän Ako, var det inte så mycket att snacka om. Framför allt när han drog målsättningen med gymmet. Precis som jag har längtat efter. 

  
Ett kombogym med avdelningar för fitness, crossfit, tyngdlyftning och dessutom stora ytor för fri funktionell träning. Får dessutom ett eget behandlingsrum mitt i gymmet. 

Deltagym

Som sag, har varit på hälsingegatan i 20år. De e fan lång tid, och känns faktiskt vemodigt att flytta. 

Har alltid trivts bra på Delta fast det inte har varit optimalt för min senaste tränings satsning. Men trots att delta är ingen crossfitgym har jag ändå lyckats väldigt bra med min satsning. 

Dimman (deltas ägare) har också utvecklat gymmet så mycket det bara gick med bl.a. flera plattformar, hoppboxar, medibollar, kettlebells mm. 

Crossfit Solid

Det som jag inte kunde köra på Delta fick jag köra på mitt crossfitbox Solid. I snitt har jag säkerligen inte varit där mer än 1ggr/mån men ändå har varit nödvändigt. Nu kommer jag också lämna Solid mot vår nya Box Atum. Jag slutar inte på solid för jag har inte trivts, utan helt enkelt av praktiska själ. 

Nya möjligheter

Inte nog med att dagens 3 olika hyror blir ett, kommer jag via det breda utbudet på Atum få helt nya möjligheter. 

I samband med flytten kommer jag säga upp flera av mina företagsavtal för att helt enkelt göra det jag brinner för. Jag vill jobba mer med att utveckla drivande individer att lyckas med sina satsningar, istället för att jobba med motionärer och rehab, som i många fall inte riktig intresserad av att jobba med sina brister. 

Tekniker och utveckling

Jag kommer att kunna ta emot fler personer som vill lära sig olika tekniker inom crossfit, tyngdlyftning, kettlebells och samtidigt utveckla sin fysik från ok till riktig bra. Varför inte bli en riktig atlet!!!!

FC och Atletklasser

Jag kommer också dra igång mina populära klasserna som vi kör under våra resorna. Drar igång Stockholms första FC träning och mina nya Atlet klasser.

  
Event och workshops

Dessutom har jag helt nya möjligheter att köra olika teknik och prestations eventer i samband med mina boksläpp. Allt från grottmans och Atletträning till basfysik, tyngdlyftning, corestabilitet, funktionellträning, prehab mm. Mer info kommer inom kort. 

Som sagt…. DET KAN INTE BLI BÄTTRE. Så börja planera ni också om ni är sugna på att dra igång riktigt ordentligt nästa år.    

 

Vi höres ….
More Athletic to the people!!!!