BOOM… -2,3kg på dag 1

Dag 2, Tisdag
  
Ja, det går altid fort när jag kopplar på ”grottmansstyle”. Fast detta är ingen revolution utan enkel fysiologi. Jag ströp kolhydraterna med ca 70%, och då blir musklerna tumma på både energi och vatten. Så tror inte att det är fett jag har gått ner. Max ett par hekto i sin höjd. 

Det är det som händer när folk där ute kör kolhydratsdiet. Man rasar på vågen, men i fel vikt. Man blir trött och orkeslös om man inte samtidigt höjer fettmängden så att en del av energiförlusten täcks av fettenergin. 

Genrep

Det positiva är att igår körde jag mitt genrep och jag trots energiförlusten pangade upp mina ingångsvikter, 90 i ryck och 105 i stöt utan problem. 

  
  
Målet är över 200 sammanlagt. Iför sig ingen problem, bortsätt om jag får godkänt eller ej av domarna på mina stöttar. De ligger på gränsen med mina armbågar. 

3pass

Han med 3 pass igår. 

Pass 1 – tyngdlyft

Uppvärmning och 3 tunga ryck och stöttar. 

Avslutade passet med stege i benböj och slutade med en enkel snabb singel på 130kg

  
Pass 2 – 50min cardio

Block 1

50kcal crossmaskin och 25 burpees x 4 varv

  
Block 2

1000m rodd och 25 boxhopp på 60cm X 4 varv
Pass 3 – 40 min
40min kvällspromenad. 

Kvällsmaten…

  
Vi tuggar vidare…