Events

Events, Workshops och Föreläsningar

Jag, tillsammans med mitt team, erbjuder olika typer av events, workshops och föreläsningar inom träning och hälsa för både företag och gym/klubbar. Vi har egna standardupplägg men kan även skräddarsy till specifika behov. Läs medan några av vår utbud.  

Ryggfrisk Föreläsning och Workshops från ca50 till 90min

Den sak som vi alla har gemensamt är att vi har en kropp som ska bära oss livet ut. Det är vår egen uppgift att se till att den håller för vår vardag och att den klarar av olika påfrestningar som den kan stöta på under livets gång. Vissa av oss har högre krav på grund av en högre aktivitetsnivå men det finns någonstans en lägstanivå för vad alla borde ha som hälsoreserv. 

I en vardag som blir mer och mer inaktiv är det än viktigare med en aktiv fritid. Våra kroppar behöver ha marginal inför kommande prövningar. Att ha en symtomfri kropp behöver inte alltid betyda att den är frisk och alltid kommer förbli så. Att investera i sin kropp är en riktigt bra försäkring som kan vara kostnadsfri och som ger relativt säker utdelning.

Under föreläsningen får ni lära er hur kroppens anatomi och funktioner hänger samman med vårt vardagsliv samt hur vår kroppshållning blir en resultat av våra dagliga val i vardagen. Under workshopen får ni genomgå vår kroppshållningsanalys och via vår onlinebaserade träningsprogram får ni vägledning hur ni kan förbättra eran hållning och få kroppen i balans. 

För detaljerad program och pris skicka efter förfrågan på gyula@gyula.se

Bli Vältränad (endag och/eller tvådagars)

Eventet är för dig som vill lära dig hur du steg för steg utvecklar din träning för att uppnå en allsidig funktionell helkroppsfysik. Eventet passar även utmärkt till att bredda din nuvarande träning. Eventet innehåller teknikinlärande workshops, teoretisk föredrag och tuffa träningspass som garanterat kommer att ge dig en Aha-upplevelse. Eventet är också en perfekt start till om du vill starta ett av våra ”Bli Vältränad” träningsprogram. Alla deltagare kommer dessutom att få individuell vägledning samt tillgång till eventets kursmaterial via vår onlinebaserade tjänst på Trainer.se  

För detaljerad program och pris skicka efter förfrågan på gyula@gyula.se

Nästa Bli Vältränad event 25-26 februari i Vetlanda

event
event
Event