Träningsresor

Älskar du att träna och vill utvecklas?

Följ med då på en av mina resor och få inspiration och kunskap till en nytändning som kommer att lyfta dig till nya höjder. Jag paketerar dels egna träningsveckor med olika inriktningar i samarbete med flertalet professionella tränare, samt ingår som inhyrd expert till AerobicWeekends stora träningsutbud.

Jag har arrangerat tränings- och hälsoresor i 8 år och har genomfört 20-talet resor. Tidigare har jag arbetat ihop med Vega resor för tränings- och sparesor till Baltikum samt Jorden resor för hälsoresor till exklusiva ”Six Senses” i Thailand.Mina nuvarande resor paketeras med tre inriktningar: Fitnessveckan och Styrkeveckan. Resorna arrangeras av AerobicWeekends Sweden tillsammans resebolaget Apollo. Nedan kan du läsa om mitt utbud.

Starkareveckan

Starkareveckan riktar sig till dig som vill uppnå en allsidig och funktionell helkroppsstyrka. Veckan passar även utmärkt till att utveckla och bredda din nuvarande träning. Du kommer att uppleva flera olika typer av styrkeklasser allt från den klassiska gymträningen till den mer moderna funktionella styrkan men även andra träningsformer som har lika stor betydelse för din totala helkroppsutveckling. 
Lär mer om resan och boka på starkareveckan.se

Fitnessveckan

Fitnessveckan på Playitas passar dig som älskar träning och vill ha en resa med inriktning på styrketräning, fitness, cross och funktionell träning. Det spelar ingen roll om du är amatör, elit eller instruktör. Att öka din energi, kunskap och motivation kommer garanterat att ge dig en nytändning inom din träning. Under Fitnessveckan kan du välja mellan 40  intensiva och lärorika träningspass och uppemot 17timmar teori och workshops med övervakning av headcoacherna Gyula Bercsenyi och Helene ”Ice” Ahlson.
Läs mer och boka på fitnessveckan.se

Styrkeveckan

Styrkeveckan är träningsveckan för dig som har bestämt dig för att utvecklas maximalt och/eller vill lära dig grunderna och vissa nyckelfaktorer för hur du blir STARK. Vi kommer att träna massor, totalt 20 träningspass a´ 90minuter fördelade på tyngdlyftning, crossfit, styrkelyft och fitnesspass. Under veckan erbjuder vi även 3 förläsningar om bl.a. kost för styrka, maximera din återhämtning samt grundläggande träningslära för styrka. Veckans coacher är Gyula Bercsenyi och gladiatorn Ako ”Toro” Rahim.
Läs mer och boka resan på styrkeveckan.se

Atletveckan

Träna som en atlet. Ät som en atlet. Känn dig som en atlet. Atletveckan är en fantastisk träningsupplevelse där du vågar utmana dig själv, utvecklar och breddar din träning. Under Atletveckan blandar vi både teori och träning för att förstå och utveckla kroppens fem fyselement  – styrka, uthållighet, snabbhet, rörlighet samt koordination. Målet är att utveckla kroppens hela register till att få en mer atletisk prestanda. Träningsmodellen har sin grund i funktionell träning och ”Back to Basics” vilket betyder gränsöverskridande naturliga rörelser med varierad belastning och intensitetsnivåer. Träningen är enkel, effektiv och intensiv och är oslagbar om du vill komma i ditt livs form. Du kommer att få verktygen till att kunna uppnå mål som du inte trodde var möjliga.
Läs mer och boka resan på atletveckan!