Massage & Rehab

Jag har jobbat som massör sedan 1994 och har därmed en lång erfarenhet inom yrket. Jag marknadsför mig inte direkt som massör av anledningen att jag gör det mestadels på mina träningsklienter som en del i träning. Även om jag behärskar de flesta typer av massage är min specialitet den hårdare varianten av sportmassage som kombineras alltid ihop med olika typer av rehabiliteringsträning.

 Jag delar in mina behandlingar i 3 huvudområden:

1. Återhämtning
Vid alla typer av träning och då framför allt vid hårdare pass, bildas det slaggprodukter och en specifik typ av trötthet/utmatning i muskelaturen. Sportmassage är en väldigt effektiv behandlingsform för att sätta fart på cirkulationen, vilket sin tur släpper på spänningar och ger en snabbare återhämtning.

2. Kroppshållning
Vid nästintill alla typer av dålig kroppshållning hittar man spänningar och/eller stelhet i muskelaturen. Massage är en förutsättning för att på ett snabbare sätt släppa dessa spänningar och tillsammans med rätt träning återfå en normal kroppshållning.

3. Kroppsskada
Bakom flertalet av olika kroppsobalanser/skador som t.ex. ryggbesvär, löpar- och hopparknä, hälsenabesvär, tennis- och golfarmbåge, spänningshuvudvärk, migrän m.m. hittar man spänningar och stelhet i muskelaturen. Djupgående massage är en mycket effektiv behandlingsform som i samband med rätt träning ger en snabbare rehabilitering.

Min mottagning ligger på Warfvingesväg 26 hos ”Crossfit Atum”, där jag arbetar ihop med ett team av personliga tränare och en kiropraktor.

Prislista från 2017 januari
Massage;alla priser inkl. moms:
60 minuter: 750kr
5 klippkort 60minuter; 3500kr
10 klippkort 60minuter; 6500kr

30 minuter: 450kr
5 klippkort 30minuter; 2000kr

Tidsbokningen hittar du under ”Kontakter” i huvudmenyn.

Välkomna!